Monday, May 5, 2008

Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm

Important Update:Hi since you were interested in watching Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm. I just wanted to let you know that you can download Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm and thousands of other videos off YouTube in the masses by using a software that I found, I highly recommend it. It's called SuperMedia Downloader. It's absolutley new on the market and it lets you download MASS YouTube Videos, MASS MySpace Music, MASS Images, And MASS MP3s from your favorite artists! If you like the video below, and love watching videos. I highly recommend you check it out!

Be sure to check out SuperMedia Downloader Suite. You can mass download YouTube Videos, mass download Myspace Music, mass download Mp3s, and mass download images!Click Here To Check Out SuperMedia Downloader Suite.

Cahit Berkay
Hsn enlendirici
Dnyann Trks

SELV BOYLUM AL YAZMALIM

Beste: Cahit Berkay

Cahit Berkay: Cura
Serhat Ersz: Keyboard
Hsn enlendirici: Klarnet
??: Keman
??: Perksyon
Orhan allel: Piyano
??: Kanun
??: Bass Gitar
??: Ud


- Anadolu Rock diye adlandrlan mziin Trkiye'deki temsilcilerisiniz. Anadolu ve Mezopotamya'da yaayan birok halk var. Ancak ou rock mziini bilmiyor. Sizler onlara rock mziini dinletmeyi nasl baardnz?

Cahit Berkay: imdi Rock mzii ikinci dnya savandan sonra kan ve Amerika'da balayan bir ey. Kapitalist ilikilerin doduu ve buna kar kan ii snf genliinin, yani sisteme tepki duyanlarn mzii Rock. Orda yani Rock mziinin ierisinde, daha dorusu ilk rock mziini oluturan insanlarn sistem ierisindeki bir takm mercilere olan bir protestosu. Ona bir bakaldrs, ona kar tepkisi yatmaktadr. Bunu da zaman ierisinde tm dnyada yakalayan benimsedi, yakalamayan benimsemedi. imdi Trkiye de Rock' un uyarlanm bir ekli var. Mesela Trkiye'de bugn Rock mzik seven bir kitle var. Aynen yabanc rock mziini de dinliyor bu mziksever. Ama rock iin de, Rock'cu olmak iin de, yaanmas gereken bir duygu, bir fikir var. Bunlar gerek anlamda hissedip, yaayp ortaya koyabiliyorsanz -ki bunun iinde grmek istemediimiz, yaamak istemediimiz bir takm eyler var- onlara bakaldr, onlara kar bir tepki. Arabesk' in afyonundan uyanp, bu tarafa kulan uzatabilenler yakalyor bu mzii.

- Sizi bu mzie baladnzda, Genesis, Rolling Stones, Pink Floyd gibi topluluklar vard. Onlardan etkilendiiniz sylenebilir mi? Ya da onlarn hangi yanlarndan etkilendiniz?

Taner ngr: Onlardan daha nce, Beatles grubu vard. John Lennon vard. Aslnda devrimci mziin ilk rnekleriydi onlar. Kapitalist toplumlardaki ilk rnekleriydi. Dnyay etkilemilerdir. Biz de onlardan etkilendik. Mzik anlaylarndan sylediklerinden. O yllar, yani 68 kua btn dnyada genliin isyannn ykseldii yllard.


MOOLLAR RESM WEB STES
http://www.mogollar.com

Click Here To Download "Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm" Now!


Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm Video


Pink Floyd Pictures (Click For Larger Image)
Pink Floyd Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm Pink Floyd Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm Pink Floyd Pink Floyd Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm

Remeber to check out SuperMedia Downloader! You can download Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm and thousands of other videos! Also, you can download mass mp3s, MySpace music, and images!

If you would like to download Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm click here.

Check Out Pink Floyd Products On Ebay:


Primal PINK FLOYD Bicycle Jersey XXL 2X cycling bike

Primal PINK FLOYD Bicycle Jersey XXL 2X cycling bike

End Date: Tuesday Apr-29-2008 4:02:35 PDT


PINK FLOYD  French Flyer  ECHOES The Best Of

PINK FLOYD French Flyer ECHOES The Best Of

End Date: Tuesday Apr-29-2008 5:50:39 PDT


Pink Floyd Big 4 EP - Black Vinyl 71 JPN 7

Pink Floyd Big 4 EP - Black Vinyl 71 JPN 7" vinyl singl

End Date: Tuesday Apr-29-2008 6:53:49 PDT


PINK FLOYD RELIQUIAS ESTEREO RARE ARGENTINA LP

PINK FLOYD RELIQUIAS ESTEREO RARE ARGENTINA LP

End Date: Tuesday Apr-29-2008 5:36:12 PDT


PINK FLOYD 16 pages French Magazine TRIBU(TE)  04/2000

PINK FLOYD 16 pages French Magazine TRIBU(TE) 04/2000

End Date: Tuesday Apr-29-2008 5:52:52 PDT


Pink Floyd A Nice Pair 75 JPN 2-LP vinyl record set

Pink Floyd A Nice Pair 75 JPN 2-LP vinyl record set

End Date: Tuesday Apr-29-2008 6:52:47 PDT


Pink Floyd NEW Pyramid Shirt NWT CD COVERS Mens Medium

Pink Floyd NEW Pyramid Shirt NWT CD COVERS Mens Medium

End Date: Tuesday Apr-29-2008 5:32:31 PDT


Also, Interested In "Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm"? You May Be Interested In Some of The Pink Floyd Products Below:

If you like Cahit Berkay - Hsn enlendirici - Selvi Boylum Al Yazmalm then you might like:

You Can Also Check Out Other Articles I've Posted Below:

Coins
Maritime
Laptops
Kindle
Pool